Disclaimer van Royal Flower

 

Bloembinders Royal Flower, hierna te noemen Royal Flower, verleent u hierbij toegang tot www.Royal-Flower.nl en biedt u de mogelijkheid om losse rozen, andere bloemen, op maat gemaakte bloemstukken, op maat gemaakte boeketten, gemengde boeketten, standaard boeketten, op maat gemaakte trouwarrangementen, op maat gemaakte rouwarrangementen, complete bloemenversiering, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse abbonementen met bloemstukken en of boeketten voor zowel zakelijke doeleinden als persoonlijke doeleinden zoals voor secretaressedag, jubileum, receptie bloemstukken, katheder bloemstuk, balieboeket, bloemstukken voor kerk, tafelstuk, verjaardag, geboorte, relatiegeschenken en eventueel op voorkeur gebasseerde bloemstukken en boeketten.

 

Alle rechten voorbehouden

Deze site is met de grootst mogelijke zorg tot stand gebracht. Schade, in iedere vorm, direct en of indirect, ontstaan en of voortvloeiend uit gebruik van deze site wordt niet aanvaard. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Royal Flower behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van de site van www.Royal-Flower.nl aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Royal Flower spant zich in om de inhoud van www.Royal-Flower.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen, zodat aan u de meest actuele informatie geboden kan worden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

De op www.Royal-Flower.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Royal Flower.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.Royal-Flower.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Royal Flower. Voor op www.Royal-Flower.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Royal Flower nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Royal Flower.

Elke vorm van kopiëren, verveelvoudigen , verspreiden, bewerken en elk ander gebruik van deze grafische afbeeldingen teksten of ander materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Royal Flower, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens door middel van het ICT Recht gecreeërd, wat dus betekent dat het volgens de Nederlandse Wet tot stand is gekomen.  de ICTRecht-disclaimergenerator www.ictrecht.nl gegenereerd

 

Aanvaarding

Door gebruik te maken van deze site stemt u in met deze disclaimer.

 

 

 

Logo Bloembinderij Royal Flower in Zeist

Royal Flower

 

Voorheuvel 4

3701 JE  ZEIST

Zeist Centrum (Kerngebied)

Tel: +0031(0)617760955

E-mail: info@Royal-Flower.nl

Website: www.Royal-Flower.nl

Kvk nummer: 61112976

BTW nummer: NL 244111728B01

Rekeningnummer IBAN: NL45 INGB 0006472893

t.n.v. Royal Flower

Openingstijden

 

Maandag         12:00 - 18:00

Dinsdag           09:00 - 18:00

Woensdag       09:00 - 18:00

Donderdag      09:00 - 18:00

Zaterdag         09:00 - 18:00

Zondag           Gesloten

 

Logo Fairtrade Max Havelaar met de link naar de Max Havelaar Fairtrade pagina. Logo Plantion met de link naar de bloemenveiling Plantion Pagina. Logo OASIS met de link naar de OASIS Pagina.
Logo GroeneZaken

Copyright © 2014-2015 by www.Royal-Flower.nl

All rights reserved.