Verzorgingtips

Wanneer u bloemen koopt of cadeau krijgt, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Hiervoor kunnen wij u een aantal tips geven zodat de bloemen langer mooi blijven. Wanneer u zich

zoveel mogelijk aan deze tips houdt, zult u minimaal zeven dagen van uw bloemen kunnen genieten, maar in de werkelijkheid zal dit vele malen langer zijn!

 

Wat doet u doen bij ontvangst van de bloemen?

 

Maak eerst altijd uw vaas goed schoon, en vul hem met schoon water en het liefst met een juiste dosering snijbloemenvoedsel. Bij ieder boeket wordt er een zakje snijbloemvoedsel/Chrysal geleverd.

Snij met een snoeischaar of scherpe mes minstens twee centimeter van de stelen schuin af. Het schuin afsnijden zorgt ervoor dat er meer cellen met het water in contact komen waardoor de bloem beter water en voeding opneemt. De stelen mag u nooit knippen, breken of plat slaan want dan beschadigt u de cellen en kunnen de bloemen hun voedsel niet meer opnemen! Zet de bloemen ruim in schoon water

 

En als u de bloemen zelf wilt vervoeren?

 

Als u van te voren ons vertelt dat de bloemen lang vervoerd zullen worden, zullen wij er voor zorgen dat ze speciaal ingepakt worden waardoor de uiteinden van de stelen niet snel uit zullen drogen.

Laat de bloemen nooit op de zitting of de hoedenplank in de auto liggen, en zorg er altijd voor dat de bloemen uit de zon staan. De temperaturen kunnen namelijk hoog oplopen in de auto wat nadelig kan zijn voor de bloemen. U kunt de bloemen het beste in de kofferbak of zo laag mogelijk bij de grond plaatsen.

Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor

de levering waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de bloemen. Wij bezorgen onze bloemen altijd in water zodat ze altijd vers geleverd zijn!

 

Wat doet u wanneer u de bloemen heeft staan?

 

  • Verwijder alle bladeren die in het water komen. (Wij zorgen er altijd voor dat bladeren en doorns verwijderd zijn)
  • Zet de bloemen in ruim en schoon water en controleer dagelijks het waterniveau.
  • Ververs indien nodig het water, snijd de stelen opnieuw schuin aan en vergeet het Chrysal niet. Vermijd tocht en warmtebronnen, bloemen en planten houden over het algemeen niet van sterk afwisselende temperaturen.
  • Zet het boeket niet in de buurt van rijpend fruit. Rijpend fruit produceert namelijk Ethyleen, wat een nadelig effect heeft op het vaasleven van bloemen

 

Hoe krijgt u uw vazen weer helemaal schoon?

 

  • Vul na gebruik de vaas met een verdund bleekwatermengsel en borstel die goed schoon. Berg de vaas dan pas op.
  • Glazen vazen laat u weer helemaal stralen door ze schoon te poetsen met een doek gedrenkt in schoonmaakazijn.

 

 

Logo Bloembinderij Royal Flower in Zeist

Royal Flower

 

Voorheuvel 4

3701 JE  ZEIST

Zeist Centrum (Kerngebied)

Tel: +0031(0)617760955

E-mail: info@Royal-Flower.nl

Website: www.Royal-Flower.nl

Kvk nummer: 61112976

BTW nummer: NL 244111728B01

Rekeningnummer IBAN: NL45 INGB 0006472893

t.n.v. Royal Flower

Openingstijden

 

Maandag         12:00 - 18:00

Dinsdag           09:00 - 18:00

Woensdag       09:00 - 18:00

Donderdag      09:00 - 18:00

Zaterdag         09:00 - 18:00

Zondag           Gesloten

 

Logo Fairtrade Max Havelaar met de link naar de Max Havelaar Fairtrade pagina. Logo Plantion met de link naar de bloemenveiling Plantion Pagina. Logo OASIS met de link naar de OASIS Pagina.
Logo GroeneZaken

Copyright © 2014-2015 by www.Royal-Flower.nl

All rights reserved.