Verantwoord Ondernemen

Verantwoord en betrokken ondernemen

Royal Flower denkt aan de wereld om haar heen. Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen hoort bij ons en speelt een vanzelfsprekende rol in ons bedrijf. We besteden bewust aandacht aan mens en milieu en dragen bij aan een duurzame samenleving. We willen graag een voorbeeld zijn voor anderen en mensen laten zien dat het belangrijk is om bewust en verantwoord om te gaan met de wereld.

 

Verantwoord ondernemen  doen wij door: ons assortiment te verduurzamen, afval te scheiden en recyclen, energie zuinige LED lampen te gebruiken, groene stroom afnemen, zuinig met water om te gaan en een erg zuinige en weinig CO2 uitstotende bedrijfswagen te gebruiken die bovendien voorzien is van een ingebouwde roetfilter. Ook beschikken wij over een DME vergunning.

 

De groene elektriciteit is voor 100% opgewekt uit hernieuwbare bronnen. Bij de opwekking van groene elektriciteit worden geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt en komen nauwelijks vervuilende stoffen vrij.

 

Ook hebben wij bewust gekozen om géén gebruik van een koelcel te maken, om zo nog minder stroom te verbruiken, en bovendien de kwaliteit van onze bloemen hoog te houden. Het is namelijk algemeen bekend dat een koelcel negatieve invloed op de kwaliteit van de bloemen die erin opgeslagen hebben heeft. Dit betekent ook dat wij dus onze bloemen niet kunstmatig vers houden doormiddel van koeling maar door ze simpelweg zo snel als mogelijk nadat ze geplukt zijn aan u aanbieden

 

Tevens hebben wij biologisch groen in ons assortiment, wat inhoudt dat dit groen geteeld en geproduceerd is zonde chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Bovendien is dit groen verpakt in een honderd procent recyclebare verpakking. Op de verpakking kunt u een link met een code vinden waarmee u erachter kunt komen waar het product geteeld is en wie de teler is.

 

Royal Flower doet graag iets voor een ander. We sponsoren daarom lokale initiatieven en helpen hiermee de gemeenschap. We dragen op onze eigen manier een steentje bij!

Logo Bloembinderij Royal Flower in Zeist

Royal Flower

 

Voorheuvel 4

3701 JE  ZEIST

Zeist Centrum (Kerngebied)

Tel: +0031(0)617760955

E-mail: info@Royal-Flower.nl

Website: www.Royal-Flower.nl

Kvk nummer: 61112976

BTW nummer: NL 244111728B01

Rekeningnummer IBAN: NL45 INGB 0006472893

t.n.v. Royal Flower

Openingstijden

 

Maandag         12:00 - 18:00

Dinsdag           09:00 - 18:00

Woensdag       09:00 - 18:00

Donderdag      09:00 - 18:00

Zaterdag         09:00 - 18:00

Zondag           Gesloten

 

Logo Fairtrade Max Havelaar met de link naar de Max Havelaar Fairtrade pagina. Logo Plantion met de link naar de bloemenveiling Plantion Pagina. Logo OASIS met de link naar de OASIS Pagina.
Logo GroeneZaken

Copyright © 2014-2015 by www.Royal-Flower.nl

All rights reserved.