Zakelijk

 

Een eerste indruk is in een kwart seconde gemaakt en wis je nooit meer uit. En die eerste indruk is zó belangrijk, dat het bepaalt of iemand verder met uw bedrijf wil.

Uw receptie moet u niet zien als een bijproduct van uw bedrijf, maar als een visitekaartje voor uw potentiële aanwinst! En hoe kunt u een beter welkom aan uw gasten heten dan een verzorgde balie wat innovatie, groei en bloei uitstraalt?

 

Wij zorgen door middel van wekelijks unieke en verse bloemstukken dat al uw zakelijke relaties een indruk krijgen om nooit te vergeten!

 

Bloemen en planten verrijken onze leefomgeving, zorgen voor een ontspannen en aangename sfeer. Kleur en geur verfrissen onze blik en onze gedachten.

 

Royal Flower biedt bedrijven een totaal oplossing voor bloemen en planten in hun bedrijf.

 

Bedrijfsaankleding

Altijd een prachtig vers bloemstuk op de balie, in de ontvangstruimte of vergaderzaal.  Bloemstukken zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Ze staan altijd decoratief en dragen bij aan een aangename sfeer in uw bedrijf.

Wij kunnen dIt voor u verzorgen. Dit is een bedrijfsabonnement en houdt in dat eens per week het bloemstuk wordt vervangen voor een uniek bloemstuk in een bijpasselijke vaas die u in bruikleen krijgt. We zorgen er voor

dat op een door u gekozen dag en tijdstip verse bloemstukken worden geplaatst.

 

Felicitatie service

Een exclusief boeket op de verjaardag of ander belangrijke datum van uw belangrijke relatie, het liefst afgeleverd op diens thuisadres? Bloemen op het bureau van een jarige medewerker? Bloemen als een dankbaar gebaar en waardering voor bijvoorbeeld voor iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd of een mooie opdracht heeft binnengehaald?

 

Wij richten ons in het bijzonder op het leveren van aantrekkelijk geprijsde originele (relatie)geschenken op maat in de bloemen- en planten sector.

 

Tevens voor marketingsdoeleinden zijn bloemen zeer aantrekkelijk omdat ze een warm en persoonlijk welkom heten!   En doordat wij zelf op de bloemenveiling inkopen kunnen wij elk gewenst hoeveelheid voor zeer aantrekkelijke prijzen leveren. Wij zijn tevens bereid om in geheel Nederland te leveren.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden omtrent bloemen in het bedrijfsleven, wij brainstormen graag met u mee!

 

Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Logo Bloembinderij Royal Flower in Zeist

Royal Flower

 

Voorheuvel 4

3701 JE  ZEIST

Zeist Centrum (Kerngebied)

Tel: +0031(0)617760955

E-mail: info@Royal-Flower.nl

Website: www.Royal-Flower.nl

Kvk nummer: 61112976

BTW nummer: NL 244111728B01

Rekeningnummer IBAN: NL45 INGB 0006472893

t.n.v. Royal Flower

Openingstijden

 

Maandag         12:00 - 18:00

Dinsdag           09:00 - 18:00

Woensdag       09:00 - 18:00

Donderdag      09:00 - 18:00

Zaterdag         09:00 - 18:00

Zondag           Gesloten

 

Logo Fairtrade Max Havelaar met de link naar de Max Havelaar Fairtrade pagina. Logo Plantion met de link naar de bloemenveiling Plantion Pagina. Logo OASIS met de link naar de OASIS Pagina.
Logo GroeneZaken

Copyright © 2014-2015 by www.Royal-Flower.nl

All rights reserved.